Salarisadministratie uitbesteden

salarisadministratie uitbestedenGeen gezeur met de salarisadministratie? De salarisadministratie uitbesteden tegen lage kosten kan bij ons administratiekantoor! Iedere ondernemer die werknemers in dienst neemt, moet dit bij de Belastingdienst melden. De fiscus dient een loonheffingennummer toe te sturen(meestal binnen één werkweek)eveneens krijg je een informatiepakket waarin de verplichtingen in staan aangegeven. Je kan dan denken aan het aanleggen van een loonadministratie en het doen van aangifte loonheffingen, via de navolgende link kan je de eisen van de belastingdienst inzien: salarisadministratie.

In de administratie leg je diverse gegevens van je personeel vast, bijvoorbeeld het arbeidscontact, legitimatiebewijs, ziek en betermeldingen, functioneringsgesprekken en de registratie van verlof.
In de loonadministratie leg je voornamelijk de financiële aspecten vast: loonstaten, loonstroken, jaaropgaaf, loonberekening, journaalposten enc. De loonadministratie is ook de basis voor de aangifte loonheffingen.

Salarisadministratie uitbesteden zonder hoge kosten?

Zoals je zult begrijpen  besteden veel ondernemers – gezien de wettelijke verplichtingen- de salarisadministratie uit aan ons administratiekantoor, met gegarandeerde lage kosten! Per medewerker betaal je een vaste bedrag (€15) per maand waar alle ondersteuning inzit, wat voor ondersteuning heb je nodig?

-Opstellen Arbeidscontract
-Aanvragen loonheffingsnummer
-Verzorgen loonheffingsverklaring en diverse relevante documenten
-Volledige Inrichten Salarisadministratie
-Uitzoeken vrijgestelde vergoedingen en verstrekkingen(onbelaste reiskostenvergoeding, werkkostenregeling, overige onkostenvergoeding)
-Verstrekken loonstrook
-Verstrekken van Jaaropgaaf

De loonstroken worden digitaal aan de medewerkers ter beschikking gesteld en maandelijks ontvangt de contactpersoon de te betalen loonheffing en het bedrag van de over te maken salarissen, allemaal hartstikke makkelijk! Wij denken graag met je mee en houden het dan ook zo eenvoudig mogelijk.
Neem gelijk contact op met een medewerkers van Administratiekantoor Groot Amsterdam  en vraag naar de mogelijkheden om de salarisadministratie tegen lage vaste kosten uit te besteden.

Salarisadministratie uitbesteden, goed en betrouwbaar

Uiteraard begrijpen wij dat je de salarisadministratie wilt uitbesteden bij een betrouwbaar en goed administratiekantoor. Wij nodigen je dan ook graag uit om een keer bij ons langs te komen. We hebben heerlijke koffie en/of thee voor je klaar staan.
Boekhouding uitbesteden ? | Salarisadministratie uitbesteden? | Administratiekantoor Groot Amsterdam!

Beoordeling door klanten: 9,6 /10 49 beoordelingen