Administratiekantoor Amsterdam

Administratiekantoor Amsterdam bied je tegen een vaste lage prijs per maand een perfecte oplossing aan voor het uitbesteden van de boekhouding/administratie en de salarisadministratie, uiteraard verzorgen wij ook de jaarrekening en de belastingaangifte. Wij hebben er bewust voor gekozen om niet met uurtarieven te werken, je weet precies waar je aan toe bent, transparant en eenvoudig! Van A tot Z is alles rondom de boekhouding/administratie en rapportages zodanig geregeld dat je hierover geen zorgen meer hoeft te maken, je kan met een gerust hart je boekhouding uitbesteden aan Administratiekantoor Groot Amsterdam, bovendien werkt het uiterst eenvoudig!

Om een goede en juiste administratie bij te houden is het erg belangrijk dat de administratie juist is opgezet en ingericht.
De belastingdienst stelt diverse regels aan het opzetten van de administratie, vandaar dat wij ook bij bestaande bedrijven controleren of het reeds eerder gevoerde model wel correct is.

In het maandbedrag zitten de navolgende diensten voor uw administatie inbegrepen:

Wij hanteren een scherp tarief voor het opstellen van diverse contracten:

  • Arbeidsrecht (Arbeidsovereenkomst, Autoregeling)
  • Ondernemingsrecht ( Managementovereenkomst, Intentieverklaring, Directieregelement)
  • Leningsovereenkomst( Personeelslening, Geldlening met achterstelling)
  • Huurrecht (Kantoor/Woon/Winkel/Autobox huurcontract)

Maar er is meer. Behalve een goede afhandeling van de administratie en het verzorgen van de jaarrekening en aangiften, stellen wij de hoogwaardige adviesdiensten van de met ons samenwerkende Belastingadviseurs voor de vaste klant ter beschikking. Hierdoor zijn specialistische adviesdiensten binnen handbereik. Heb je dergelijke diensten niet nodig, of wens je deze op een andere wijze te laten uitvoeren,  uiteraard ben je hierin geheel vrij.
Neem contact op met één van de medewerkers van Administratiekantoor Groot Amsterdam of vraag direct een offerte aan, wij helpen je graag.

Boekhouding uitbesteden? | Salarisadministratie uitbesteden? | Administratiekantoor Groot Amsterdam!

Beoordeling door klanten: 9,6 /10 49 beoordelingen